MSV 2018

Podmínky a poučení o ochraně osobních údajů

Vážení obchodní partneři,

dovolujeme si Vás informovat o tom, jak chráníme Vaše osobní údaje. Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá, údaje považujeme za důvěrné a zachováváme o nich mlčenlivost. Klademe důraz na bezpečnost při jejich zpracování, na výběr smluvních partnerů a striktní dodržování pravidel. PENTA TRADING spol. s r.o. správce je ze zákona povinna zpracovávat osobní údaje svých klientů.

Správce osobních údajů:

PentaTrading, spol. sr.o., se sídlem Michelská 3/9, Praha 4, 14000, IČ: 43005136, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 4727

Kontaktní údaje správce:

Email: info@penta-edm.cz

Telefon: 241 480 232

Podmínky a poučení:

  • Prostřednictvím kontaktních, registračních a dalších webových formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje:jméno, příjmení, telefonní číslo, email.
  • Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely obchodní komunikace a v případě vašeho souhlasu i k zasílání obchodních sdělení (nabídek, newsletterů, apod.).
  • Osobní údaje budeme evidovat po dobu neurčitou, ne však déle, než pomine účel jejich zpracování (např. ukončení rozesílání obchodních sdělení apod.).
  • Na svých webových stránkách budeme zpracovávat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:

Typ

Název

Účel

Maximální doba zpracování

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací, opětovné cílení reklamy (retargeting)

dle nastavení, resp. způsobu využití internetového prohlížeče

Cookies třetích stran

Google Adwords

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

540 dnů

Cookies třetích stran

Google Doubleclick

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

540 dnů

Cookies třetích stran

Facebook

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dnů

Cookies třetích stran

Adform

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Adform, opětovné cílení reklamy (retargeting)

90 dnů

Cookies třetích stran

Seznam – Sklik

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)

540 dnů

 

Co jsou soubory cookies?

Cookie je malý textový soubor, který webová stránka umisťuje na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku vaší návštěvy tohoto webu. Umožňuje, aby si web zapamatoval vaše aktivity (jako např. login, jazyk, nastavení displeje a další) po předem definovanou dobu. To vám pak může zjednodušit vaše opětovné procházení webu, neboť nemusíte např. znovu vkládat přístupové údaje nebo nastavovat jazykové preference, …. Vzhledem k tomu, že díky cookies získávají vlastníci webů informace o vašich preferencích při prohlížení webových stránek, mohou vám např. prezentovat i relevantní reklamu, která odpovídá vašim potřebám. Cookies můžete ovládat sami a to např. tím, že si potřebná nastavení práce s cookies provedete prostřednictvím vašeho internetového prohlížeče, případně si cookies smažete. 


  • Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

Google Inc., sídlem 1600 AmphitheatreParkway, MountainView, CA 94043, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými nahttps://www.google.com/…ies/privacy/#….

Facebook Inc., sídlem 1601 WillowRoad, Menlo Park, CA 94025, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/…a_use_policy.

Adform A/S, sídlem Wildersgade 10B, sal. 1 DK-1408 Copenhagen K, Denmark.

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými nahttps://site.adform.com/…icy-opt-out/

Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, Smíchov, 15000

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Seznam.cz v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://napoveda.sklik.cz/…ni-podminky/#… a zde: https://www.seznam.cz/…ana-soukromi

Mailchimp – TheRocket Science Group, LLC675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA

Zásady práce s osobními údaji jsou dostupné zde: https://mailchimp.com/legal/privacy/

e-WaySystem s.r.o. – sídlemDlouhá 383, Vrané nad Vltavou, 25246

Zásady práce s osobními údaji jsou dostupné zde: https://www.eway-crm.com/privacy-policy/

MarketUP s.r.o. – sídlem Plzeňská 345/5, Praha 5, 15000

Nastavení reklamních systémů a zpracování cookies provádí společnost MarketUP s.r.o. v souladu se zprostředkovatelskou smlouvou uzavřenou se společnostíPentaTrading, spol. s r.o.

Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

  • Vezměte prosím na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu.Běžné internetové prohlížeče umožňují nastavení práce se soubory cookies.
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů,
    • na přenositelnost osobních údajů,
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na správce osobních údajů – společnost PentaTrading spol. s r.o. nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  • Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv měnit a doplňovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.
PENTA TRADING, spol. s r.o.
Sídlo: Michelská 9/3
CZ - 140 00 Praha 4
www.penta-edm.cz
E-mail: info@penta-edm.cz
Společnost je zapsána
v obchodním rejstříku vedeném
u Městského soudu v Praze,
v oddíle C, vložka 4727
od 28.října 1991
IČ: 43005136
DIČ: CZ43005136
Bankovní spojení:
ČSOB Praha,
č.ú.: 475980583/0300
Tel.: 241 480 232
GSM: 602 657 957
Servis: 724 070 070